7 Business Support

Specialiseer je verder in verkooptechnieken en onthaal van klanten.
Ontwikkel je ICT-vaardigheden.
Vergroot je kennis en werkervaring door het volgen van stages.
Verbeter jouw communicatieve vaardigheden.

Tijdens dit specialisatiejaar doe je vooral veel praktijkervaring op en word je steeds beter in het uitvoeren van de administratieve taken van een modern bedrijf. Ook specialiseer je je verder in verkooptechnieken. Na dit jaar heeft de E-commerce voor jou geen geheimen meer.

Er is een sterke focus of het verder ontwikkelen van jouw ICT-vaardigheden die je later kan toepassen in het bedrijf. Je leert een webshop ontwikkelen en gebruiken, foto’s bewerken …

Via de oefenfirma doe je heel wat praktijkervaring op. De goederen- en geldstromen zijn virtueel, alle administratie is echt. Door de samenwerking met Cofep (Belgische centrale voor oefenfirma’s) maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van oefenfirma’s. Je leert al doende jouw administratieve en commerciële taken uitvoeren. De aangeleerde leerstof wordt steeds toegepast in de oefenfirma.

Via stages leer je het bedrijfsleven van binnenuit kennen, vergroot je jouw kennis en werkervaring. Hierdoor krijg je de finesses van de computer steeds beter onder de knie en leer je steeds beter zakelijk communiceren in verschillende talen.

BASISVORMING
Engels 2
Frans 2
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Project algemene vakken 4
Stage 7
Business support 11
Ondernemend project 2
Aantal lesuren per week 32